domingo, 12 de octubre de 2008

2a pàgina


Entre encàrrecs varis (alguns mal pagats) i feina de la Massana, he anat pintant l'altra pàgina que tenia pendent. Let's go with the crítiques!

2 comentarios:

---Carlos Lluch--- dijo...

a ver,esta es mi opinion:
viñeta1: hay reverberacion en la piedra y eso mola, intenta hacerla tb en personajes y objetos.
viñeta 2: no me gusta ke haya tanto blanco en las pieles de los personajes y menos ke le continue una mancha tan oscura ke parezca negra.

En general das mucho volumen con la linia, pero difuminas mucho el color. Cuando una luz es muy tenue bale, pero cuando es muy fuerte muchas luces y sombras se endurecen, no se difuminan. Creo ke no me he explicado muy bien, tp kiero ir de listo, es solo mi opinion.

XaviC dijo...

Noooi!! Jo directament et dic que la 2a vinyeta queda massa bestia la llum blanca blanca. El mateix color clar serviria. Queda un efecte massa exagerat. I més amb l'ombra tan fosca que hi has posat. I en vinyetes com la 6a crec que ajudaria que treballessis la linia; Has fet una separació de planos per color, pero la linia té casi el mateix valor, i no ajuda massa. Si fas la linia del fons (la de mes lluny) mes suau et guanyara mil profunditat.
Lo ultim, la primera vinyeta està massa desenganxada, desentonada, o poc relacionada de les altres. Està molt bé separar ambients, però jo la lligaria d'alguna manera. No se si donant un to una mica blau a la llum que entra a les altres vinyetes, o posant algo de vert a la 1a... No se!